STRETCHTENT KOPEN

Wil je een professionele stretchtent kopen?

StretchtentFactory heeft diverse modellen in het assortiment, gemaakt van hoogwaardig 720 gr/m2 materiaal. Voor elk evenement een passend model. Al deze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar!

Onze prijzen zijn all-in prijzen. Dat wil zeggen dat de tenten altijd compleet geleverd worden inclusief:

Stretchtent bestellen

Of u nu op zoek bent naar een stretchtent voor kleinere tuinen, of een stretchtent voor grote events, voor elk type stretchtent bent u bij de StrechtentFactory aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste tent. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren zodat elke aankoop een succes wordt!

Veiligheid en kwaliteit

Onze producten worden met veel passie en toewijding geproduceerd. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit, veiligheid en originaliteit. Om de kwaliteit goed te waarborgen wordt er alleen gewerkt met door ons zelf geselecteerde materialen. De combinatie van de zeer hoge treksterkte (1000 N/5 cm), het gewicht van het doek (720 g/m²) en de speciale pvc-coating aan de bovenzijde van het doek zorgen ervoor dat deze tent probleemloos gedurende langere tijd opgesteld kan blijven staan.

Persoonlijk contact

Een van de belangrijke speerpunten van de StretchtentFactory is het persoonlijk contact met de klant. Korte lijntjes. Het is ons doel onze klanten zo goed mogelijk te supporten in wat voor opzicht dan ook. Voor ons is geen vraag te gek. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Wij nemen graag de tijd voor je!

Professioneel stretchtent fabrikant

StretchtentFactory produceert stretchtenten voor de professionele markt. De stretchtenten zijn gemaakt van hoogwaardig stretch materiaal. (720gr/m2)

Verder worden de stretchtenten geleverd inclusief:

  • Palenset + dop
  • Transportzak
  • Tentharingen (85cm)
  • Karabijnhaken
  • Oog-draad-oog
  • Touwratels
  • 1 jaar garantie + kosteloze schade afhandeling
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world