TIPI TENT KOPEN

Wil je een professionele tipi tent kopen?

StretchtentFactory heeft diverse modellen in het assortiment, gemaakt van hoogwaardig 720 gr/m2 materiaal. Voor elk evenement een passend model. Al deze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar!

DOWNLOAD FOLDER

Download folder

 

Tipi tent bestellen

Of u nu op zoek bent naar een tipi tent voor kleinere tuinen, of een tipi tent voor grote events, voor elk type tipi tent bent u bij de StrechtentFactory aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste tent. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren zodat elke aankoop een succes wordt!

Veiligheid en kwaliteit

Onze producten worden met veel passie en toewijding geproduceerd. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit, veiligheid en originaliteit. Om de kwaliteit goed te waarborgen wordt er alleen gewerkt met door ons zelf geselecteerde materialen. De combinatie van de zeer hoge treksterkte (1000 N/5 cm), het gewicht van het doek (720 g/m²) en de speciale pvc-coating aan de bovenzijde van het doek zorgen ervoor dat deze tent probleemloos gedurende langere tijd opgesteld kan blijven staan.

Persoonlijk contact

Een van de belangrijke speerpunten van de StretchtentFactory is het persoonlijk contact met de klant. Korte lijntjes. Het is ons doel onze klanten zo goed mogelijk te supporten in wat voor opzicht dan ook. Voor ons is geen vraag te gek. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij jou kunnen helpen. Wij nemen graag de tijd voor je!

Professioneel stretchtent fabrikant

StretchtentFactory produceert stretchtenten voor de professionele markt. De stretchtenten zijn gemaakt van hoogwaardig stretch materiaal. (720gr/m2)

Verder worden de tipitent geleverd inclusief:

  • Palenset + dop
  • Transportzak
  • Tentharingen (85cm)
  • Karabijnhaken
  • Oog-draad-oog
  • Touwratels
  • 1 jaar garantie + kosteloze schade afhandeling
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world