VOOR WIE

Verhuurbedrijven

Stretchtent Factory produceert stretchtenten voor elke markt. Als verhuurbedrijf is een ruim en praktisch assortiment van beschikbare tenten belangrijk. Zo kan u namelijk vlot en veelvuldig materiaal verhuren voor een rendabele opbrengst. U kiest uiteraard voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar wil misschien toch het verschil maken door sfeervolle sailcloth-tenten of luxueuze stretchtenten te verhuren. Makkelijk in vervoer, opbouw en onderhoud? Uiteraard!

Stretchtent

Van begin tot eind kennen we de markt en bieden we u de tools om met uw eerste producten uw verhuurbedrijf groot een succes te laten worden. Heeft u vragen over verhuurcontracten, reclame maken of hoe je het beste een stretchtent kunt opzetten en/of afbreken? Bel ons gerust!

Horeca

Wilt u de capaciteit van uw horeca zaak uitbreiden met een tijdelijke of vaste terrasoverkapping?  Zet u voor tuinfeesten regelmatig een tent naast uw feestzaal, hotel of restaurant? Kies voor een sfeervolle stretchtent en kleed deze luxueus aan. Onze stretchtenten zijn aangepast aan alle weersomstandigheden zoals wind of regen. Dankzij hun prachtige design geven ze extra cachet aan uw zaak of evenementen.

Stretchtent

Particulier

Stretchtent Factory maakt stretchtenten voor de zakelijke en voor de particuliere markt. Wilt u een stretchtent op maat laten maken voor uw terras of tuin? Droomt u van een mooie luxetent voor al uw tuinfeesten? Op zoek naar een stretchtent voor privégebruik? Stretchtent Factory  heeft jaren ervaring in de verkoop van luxetenten en partytenten beschikken wij over een prachtig assortiment aan kleine en grote stretchtenten  met een luxueuze uitstraling. Tuin, terras, bomen, struiken, palen, zwembad of andere obstakels worden met het grootste gemak overdekt, permanent of tijdelijk.

Stretchtenten Neem contact met ons op

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world